Altitude Access

Vi på Altitude Access jobbar på hög höjd och i miljöer där det kan vara svårt att nå utan dyra ställningar eller tunga kranar.

Vårt sätt att arbeta med yrkesklättring är ett mycket säkert och smidigt alternativ till både byggställningar och liftar. Vi behöver inga tunga transporter för att nå våra uppdrag vilket ger en tyst och trevlig arbetsmiljö för alla. Minimal störning av både verksamheter och för tredje part. Etableringen är mycket snabb och arbetet påbörjas ofta inom en timme från ankomst oavsett höjd.

Med miljön i fokus är vi ett klimatsmart alternativ och vår erfarenhet sträcker sig från byggarbeten på land till tunga industriarbeten ute på oljeplattformar och all vår yrkespersonal är certifierade enligt IRATA.  arbetar både med egna entreprenader och hjälper andra bygg och industriföretag med hantverkstjänster på höjd.

Medlemmar i Branschföreningen för Svenskt Reparbete samt ISO 14001:2015 certifierade.

Exempel på tjänster är:

Fasad- och betongarbeten              Generella byggarbeten                     Industriservice                      Montage, lyft och rivning

Sanering i slutna utrymmen           Mastarbeten                                       Inspektioner                      Fasad och fönstertvätt

 

Kolla in vår instagram ([instagram.com/altitude_access/]instagram.com/altitude_access/för bilder eller vår hemsida för mer information om oss.

Bild Altitude Accecc 

 

Tornbygruppen

Copyright © 2017 Tornbygruppen. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen.